Dorp: Lutjewinkel

37. Trea Boontjes

Activiteit: Diversen Locatie: Mientweg 52, 1732 LG Lutjewinkel

Dag(en) van deelname: Beide dagen

Aan Mientweg 52 is van alles te vinden. Samen met mijn 2 dochters zijn we het hele jaar door creatief. Zo zijn er zelfgemaakte kaarten in diverse uitvoeringen en voor allerlei gelegenheden. Naast de kaarten zijn er leuke knuffels en oorbellen, alles met de hand gemaakt. Daarnaast zijn er brocante artikelen zo is er voor ieder wat wils. Kom gezellig langs aan de Mientweg en maak uw keuze.

Meer informatie

38. Riek Hartmans-Timmer

Activiteit: Tuin Locatie: Lutjwinkelerweg 2, 1732 LH Lutjewinkel

Dag(en) van deelname: Beide dagen

Lutjewinkelerweg 2 is een huis met een verhaal. Gerrit Nobel, een invloedrijk man in Lutjewinkel, heeft het omstreeks 1925 laten bouwen. Het volledige verhaal hierover kunt u lezen als u op bezoek komt. In de bostuin om het huis kunt u lekker ronddwalen en genieten. De natuur krijgt alle ruimte en dit geeft een bijzondere sfeer. In de tuin staan bijenkasten en imker Henk wil hier graag over vertellen. Ook kunt u textiele creaties bewonderen van verschillende mensen. Wij schenken koffie/thee met wat lekkers.

Meer informatie

39. Yvonne Effern

Activiteiten: Tuin, Diversen Locatie: Weereweg 33, 1732 LJ Lutjewinkel

Dag(en) van deelname: Beide dagen

De tuin aan de Weereweg is een hele gezellige tuin met leuke zitjes waar je kunt genieten van alles om je heen. Naast de geuren van bloemen en planten is er binnen verkoop van Brocante en Vintage. Buiten vind je stands met leuke cadeau artikelen, sieraden gemaakt naar eigen ontwerp, zelfgemaakte kaarten en leuke papieren cadeau doosjes. Laat je verrassen. We bieden tegen een vergoeding koffie en thee aan en daarbij zijn er heerlijke taartjes te koop.

Meer informatie

40. Stichting Cultuurhuis de Kolk

Activiteit: Diversen Locatie: Weereweg 32, 1732 LL Lutjewinkel

Dag(en) van deelname: Beide dagen

Cultuurhuis de Kolk biedt ruimte aan diverse exposities en activiteiten. Tijdens Nazomeren exposeren de Fotoclub Fotomorgana, kunstschilder Marinus de Wit, Piet Kuilboer en Rinus Zonneveld. Schilderschool De Scheve Schilder houdt open atelier en op zaterdag is er van 13.00 tot 15.00 demonstratie Chi Gong. De schildersclub die wekelijks op dinsdag in De Kolk actief is zal zich presenteren, zo laat u verrassen dit weekend De keuken in Cultuurhuis de Kolk wordt het hele jaar gebruikt voor verschillende kooksessies. Dit weekend zal de keuken ook in gebruik zijn. Tevens is er gelegenheid om even uit te rusten met een kopje koffie/thee /een frisje of om wat te eten.

Meer informatie

40a. Fotoclub Fotomorgana

Activiteit: Fotografie Locatie: Weereweg 32, 1732 LL Lutjewinkel Hoofd deelnemer: Stichting Cultuurhuis de Kolk

Dag(en) van deelname: Beide dagen

Fotoclub Fotomorgana is een creatieve fotoclub waar de leden veel vrijheid krijgen voor het ontwikkelen van hun eigen vorm van fotografie. Bij de expositie krijgt iedereen alle ruimte om op hun eigen manier foto’s te laten zien. Groot, klein, veel, weinig, puur, gefotoshopt, mixt-media, kleur, zwart-wit, portret, abstract, natuur, realistisch of fantasievol, alles is mogelijk. Dus als u van fotografie en van afwisseling houdt bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer informatie

40b. Richard (Marinus) de Wit

Activiteit: Kunst Locatie: Weereweg 32, 1732 LL Lutjewinkel Hoofd deelnemer: Stichting Cultuurhuis de Kolk

Dag(en) van deelname: Beide dagen

Marinus (Richard) de Wit is autodidact met een eigen stijl. De composities zijn altijd vol van kleur en strak geschilderd. Bijzonder daarbij zijn ook de werken waar de buitenrand het ontwerp volgt, wat tevens de lijst vervangt en weer een onderdeel van het ontwerp vormt. Ook de werken in ruitvorm vallen op door de strakheid en de kleuren.

Meer informatie

40c. Roland Kars

Activiteit: Fotografie Locatie: Weereweg 32, 1732 LL Lutjewinkel Hoofd deelnemer: Stichting Cultuurhuis de Kolk

Dag(en) van deelname: Beide dagen

Roland exposeert series en vrijstaande beelden.

Meer informatie

41. Karel en Mirjam Lieman

Activiteit: Diversen Locatie: Nobelstraat 40, 1732 LR Lutjewinkel

Dag(en) van deelname: Beide dagen

Aan de Nobelstraat is het kleinste winkeltje van Lutjewinkel te vinden onder de naam 'Lutjewinkelerwinkel'. Hier kan je je hart ophalen voor houten cadeau artikelen. Naast de kleine cadeau artikelen zijn er ook lampen en leuke houten kastjes te koop, Kom gerust kijken, alles is met de hand gemaakt en naast de houten artikelen zijn er ook aquarellen te koop.

Meer informatie

42. Familie Ruiter

Activiteiten: Kunst, Diversen, Tuin Locatie: Plantsoenstraat 6, 1732 LS Lutjewinkel

Dag(en) van deelname: Zondag 20 augustus 2023

De tuin aan de Plantsoenstraat is een natuurvriendelijk, speelse tuin. Hierdoor is er ruimte voor biodiversiteit. Wij zijn echte natuurliefhebbers en wanneer u geïnteresseerd bent in natuurvriendelijk tuinieren stel dan uw vragen. In de tuin bieden wij ruimte voor Carolien die wol aan het vilten is, een kunstenaar zal bezig zijn om een schilderij te voltooien en een bekende keramist heeft een plek gekregen in de tuin. We zijn herkenbaar aan de schaapjes die voor de deur staan.

Meer informatie